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first of all, thank you for the chapter, Mr. author!
the reflection that remains after this chapter .... is that the meat (especially roasted only with salt and directly to the firewood) is justice .... i pray for the poor commoners without access to the wonderful meat (sad face).
freak fact... the Uruguayans, Argentines and us Chileans by common cultural ancestry, we roast the meat by placing a metal grill at a certain height over the fire, seal the meat (after each sealing we add salt to taste.....) and then let it cook over a low fire, watching that it does not overcook...
p.s. ... I apologize, around here it is already noon and I haven't had lunch yet... and I think I got carried away because of my appetite hahahahaha
作者からの返信
こちらこそいつもコメントありがとうございます。
そのお肉の焼き方、絶対に美味しいですね!!ちなみにこの返信を書いてる現在、こちらは朝なので朝食前でお腹が空いてます。お肉を食べたくなってしまいました笑
普通の鹿肉とは随分味も違いそうだし、ちょっとどんな味なのか見当がつかないなあ。
実食シーンが楽しみです。
まあ、今はただお疲れ様の一言ですね。
なにせ、とにかく大変な野外演習になっちゃいましたから……。
作者からの返信
実食シーンあるのでもう少しお待ちください!
本当にその一言を伝えたいですよね。森を少し探索するだけのはずが、凄いことになってしまいました。